اگر مشتاقید که بدانید مراحل شستشوی فرش در قالیشویی به چه صورت انجام می شود، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا در نهایت بتوانید با خیال راحت فرش ها، قالی و مبل های خود را به تکنسین های فرش شویی عابدینی بهترین قالیشویی تهران بسپرید.
شستشوی فرش در قالیشویی تهران
فرش در فرهنگ و رسوم ایرانیان همواره نقش پررنگی داشته است و حتی با وجود غربی شدن سبک زندگی بسیاری از مردم هنوز از فرش استفاده های بسیار زیادی می شود. تمیز کردن و شستشوی فرش همیشه دغدغه و چالش بزرگی برای افراد خصوصا کسانی که فضا و موقعیت مناسبی ندارند و یا کمبود آب به آنها اجازه نمی دهد فرش ها را به صورت سنتی تمیز کنند، بوده است.
یک باور بسیار غلط در بین بسیاری از افراد در شهرهای مختلف وجود دارد که کارخانه های قالیشویی نمی توانند آنطور که باید و شاید فرش ها را تمیز کنند و مراحل شستشوی فرش در قالیشویی ها به صورت اصولی و دقیق رعایت نمی شود و همچنان از شیوه های سنتی برای شستن فرش استفاده می کنند. این کار در کنار انرژی بسیار زیاد می تواند در مصرف بی رویه آب و مواد شوینده نیز موثر باشد و در نهایت نتیجه مطلوبی نیز نداشته باشد.
مزایای شستشوی فرش در قالیشویی
در گذشته افراد از شیوه های سنتی برای شستن فرش، موکت، مبل شویی، شستن قالی و … استفاده می کردند که نیازمند صرف هزینه ها، انرژی، مواد شوینده، آب و زمان زیادی بود. امروزه کارخانه های قالیشویی کار را بسیار راحت تر کرده اند و می توانند به بهترین شکل ممکن فرش های ماشینی و دستبافت، موکت و … را در سریع ترین زمان ممکن تمیز کنند.
از مهم ترین مزیت های کارخانه قالی شویی می توان موارد زیر را عنوان نمود:
- صرفه جویی در هزینه ها و زمان افراد
- بهره گیری از نیروهای تخصصی برای شستن فرش ها
- استفاده از تجهیزات مدرن و صنعتی مانند جاروبرقی های صنعتی و … برای شستن بهتر فرش ها
- صرفه جویی در مصرف آب که بزرگ ترین معضل جهان است
- شستشو و خشک کردن فرش ها در سریع ترین زمان ممکن
- استفاده از مواد شوینده تخصصی برای فرش های دستبافت، ماشینی و …
- عدم آسیب دیدن فرش ها
- تمیز شدن کامل بافت فرش ها توسط دستگاه های اتوماتیک و صنعتی و …
شیوه شستن فرش در بهترین قالیشویی تهران
برخلاف گذشته که قالی شویی ها بیشتر از نیروهای انسانی برای شستن فرش ها استفاده می کردند و گاها ممکن بود که قصور و کوتاهی در امر شستشو دیده شود، امروزه قالیشویی ها از به روزترین و مجهزترین دستگاه ها برای شستشوی فرش ها استفاده می کنند. این باعث می شود که علاوه بر تمیز شدن کامل فرش، هیچگونه آسیب و خسارتی به آنها وارد نشود.
در شستشوی فرش ها به صورت سنتی و دستی مشکلاتی همچون کشیده شدن فرش ها، عدم یکدست بودن تمیزی فرش، عدم آبکشی صحیح و … وجود دارد در حالی که مراحل شستشوی فرش در قالیشویی ها کاملا مکانیزه بوده و این مشکلات وجود نخواهند داشت. شستشوی فرش در قالیشویی در چند مرحله اصلی انجام می شود که به شرح زیر می باشند:
بررسی سلامت فرش قبل از شستشو
به صورت کلی نیروهای تخصصی قالیشویی ها وظیفه دارند که در هنگام تحویل فرش از مشتریان و همچنین قبل از اقدام به شستشوی فرش آن را بررسی کنند تا در صورت نیاز به ترمیم، اقدامات لازم صورت پذیرد و با احتیاط بیشتری شسته شود.
بررسی فرش قبل از شستشو باعث می شود که مشتریان از مشکلات موجود در فرش آگاه شوند و از کار قالی شویی رضایت داشته باشند.
گرد و غبارگیری از فرش ها
حتی اگر هر روزه از جاروبرقی برای تمیز کردن فرش ها استفاده شود بازهم موادی همچون گرد و غبار به داخل بافت های فرش نفوذ می کنند که ممکن است در هنگام شستشو نیز خارج نشود. در قالی شویی های مدرن و مکانیزه از جاروبرقی هایی با قدرت صنعتی برای خارج کردن گرد و غبار فرش ها استفاده می شود.
در روش های سنتی برای خارج کردن گرد و غبار از فرش از وسایلی مانند چوب و ضربه زدن استفاده می شود که ممکن است به بافت و الیاف فرش ها آسیب وارد کند. در قالیشویی ها قبل از خیس شدن فرش ها از جاروهای قدرتمند برای خارج کردن گرد و غبار استفاده می شوند و هیچگونه آسیب و خسارتی به الیاف و بافت های آن وارد نمی شود.
شستن فرش ها
از مهم ترین مراحل شستشوی فرش ها که بعد از گرد و غبارگیری انجام می شود شستن فرش می باشد که از حساسیت بالایی برخوردار است. به صورت کلی روش های شستن فرش های ماشینی و دستبافت باهم متفاوت هستند و معمولا از مواد شوینده مختلفی برای آنها استفاده می شود.
چنانچه از مواد شوینده مناسب و باکیفیت برای فرش ها خصوصا فرش های دستبافت استفاده نشود ممکن است که رنگ های آن در هم آمیخته شده و زیبایی خود را از دست بدهد.
زرد شدن بافت فرش ها و ریشه های آن معمولا به دلیل انتخاب مواد شوینده نامناسب است. زمانی که فرش ها توسط دستگاه های مکانیزه شسته می شوند تار و پود آن دچار آسیب و خسارت نمی شود و تمامی آلودگی ها به راحتی از بافت فرش و سطح آن جدا می شوند.
به صورت کلی در مرحله شستشوی فرش در قالیشویی و برای شستن فرش دستبافت از کارشناسان متخصص و متبحر برای تثبیت رنگ استفاده می شود. همچنین در این مرحله چنانچه لکه ای بر روی فرش وجود داشته باشد باید به صورت تخصصی بررسی و برطرف شود تا در هنگام شستشو باعث تغییر رنگ فرش نشود. شستشوی پرده و شستشوی تشک خوشخواب نیز علاوه بر شستشوی فرش از موارد مهم در خانه داری هستند. زیرا هم باید با دقت کافی انجام شود و هم اینکه تمیز بودن پرده ها و تشک تاثیر بسزایی در مرتب بودن خانه دارد.
آبکشی کردن فرش
از دیگر مراحل شستشوی فرش که اهمیت بسیار زیادی نیز دارد می توان به آبکشی اشاره کرد. عدم آبکشی صحیح فرش و خارج نشدن زردابه آن باعث می شود که بافت و ریشه های فرش زرد شوند.
در بهترین قالیشویی تهران و قالیشویی های مکانیزه برای آبکشی فرش از فشار بالای آب و همچنین دستگاه های اختصاصی که مانند سانتریفیوژ عمل میکنند استفاده می شود. این دستگاه ها به شکل استوانه ای بوده و فرش در داخل آن قرار گرفته و به چرخش درمیآید تا آب آن به صورت کامل گرفته شود.
خشک کردن فرش
آخرین مرحله از مراحل شستشوی فرش در قالیشویی ها خشک کردن فرش ها است. در روش سنتی معمولا فرش بعد از شستشو به روی زمین، پشتبام و … پهن می شود تا به مرور زمان خشک شود که معایب متعددی دارد.
ممکن است گرد و غبار دوباره به روی فرش نشسته و یا در فصول سرد سال زمان زیادی برای خشک شدن لازم باشد و یا در معرض برف و باران قرار بگیرد و در نهایت فرش دوباره کثیف شده و بو بگیرد. قالی شویی های مکانیزه و استاندارد از گرم خانه های مخصوص برای خشک کردن قالی ها استفاده می کنند و خشک شدن فرش ها در کوتاه ترین زمان ممکن صورت می گیرد.
استفاده از خدمات قالی شویی می تواند مزیت های زیادی همچون صرفه جویی در هزینه ها و زمان، صرفه جویی در آب، استفاده از شوینده ها و دستگاه های تخصصی، افزایش سرعت کار و … داشته باشد و در مقایسه به شیوه های سنتی بسیار بهتر است.
مراحل شستشوی فرش در قالیشویی تهران شامل بررسی، گردگیری، شستشو، آبکشی و خشک کردن است که می تواند بهترین نتیجه را داشته باشد و فرش ها به شکلی مطلوب تمیز شوند. چنانچه قصد دریافت خدمات شستن فرش و مبل شویی و قالیشویی در تهران را دارید می توانید از طریق شماره های تماس موجود در سایت با کارشناسان فرش شویی عابدینی بهترین قالیشویی تهران در تماس باشید.