تمیز کردن مبلمان پارچه ای در ارزان ترین قالیشویی تهران

نحوه تمیز کردن مبلمان پارچه ای در ۴ مرحله

اگر قصد تمیز کردن مبلمان پارچه ای خود را دارید در این مقاله از وب سایت قالیشویی عابدینی ارزان ترین قالیشویی ، با ما همراه باشید تا با ۴ مرحله اساسی در تمیزکردن مبل پارچه ای آشنا شوید. 

اهمیت تمیز کردن مبلمان پارچه ای

مبلمان پارچه‌ای یکی از راحت‌ترین مبلمان‌ها برای گوشه‌ای دنج از فضای نشیمن منزل است. بدیهی است پس از گذشت مدتی باید مبلمان پارچه ای خود را تمیز کنید وگرنه ممکن است خرده‌های بیسکوییت و چیپسی که در لابه‌لای درزها و کوسن‌های مبل مانده سبز شوند!لکه چای و قهوه هم شکل ظاهری ناخوشایندی به مبلمان شما می‌بخشد. پس باید تمیز کردن مبلمان پارچه ای خود را در اولویت قرار دهید.مبلمان پارچه ای خود را که مرتبا از آن استفاده می‌کنید تمیز و بهداشتی نگه دارید تا شب‌های بیشتری روی آن بنشینید و فیلم و مسابقه فوتبال تماشا کنید.

بهتر است برای افزایش عمر مفید مبلمان، مبل شویی و شستشوی مبل را هر ۶ ماه یا نهایتا هر یک سال یک‌بار به صورت حرفه‌ای انجام دهید. تمیز کردن به‌موقع و حرفه‌ای مبلمان در منزل از ایجاد لکه‌های سرسخت که به کیفیت مبلمان آسیب می‌زند جلوگیری کرده و عمر مفید آن را افزایش می‌دهد.

اهمیت تمیز کردن مبلمان پارچه ایبرای داشتن مبلمانی تمیز و نو مثل روز اول این ۴ مرحله را دنبال کنید:

۱. گردگیری کامل مبلمان

اولین مرحله از تمیز کردن مبلمان که البته اهمیت زیادی هم دارد، گردگیری و زدودن گردوغبار از سطح مبلمان است. همه سطح مبلمان، حاشیه‌ها و درزها را با استفاده از جاروبرقی به طور کامل تمیز کنید. اگر مبلمان شما دارای بالش یا کوسن است آنها را جدا کرده و بدنه مبلمان را نیز جاروبرقی بکشید.

از سری مخصوص جاروبرقی برای مبلمان استفاده کنید تا بتوانید به خوبی گردوغبار را از سطح و بافت پارچه مبلمان بزدایید. درزها و گوشه‌ها را با دقت بیشتری جارو بکشید زیرا معمولا گردوغبار بیشتری در این قسمت‌ها جمع می‌شود.

بیشتر بدانید : ” شستشوی مبل با شامپو فرش

۲. مشخص کردن نوع پارچه مبلمان

اکثر مبلمان‌ها دارای یک برچسب هستند که دستورالعمل لازم برای آنچه باید انجام دهید و مهم‌تر از آن آنچه نباید انجام دهید روی آن درج شده است.

دستورالعمل تمیز کردن مبلمان پارچه ای را به دقت بخوانید و مشخص کنید از چه محلول تمیزکننده‌ای باید برای تمیز کردن مبلمان خود استفاده کنید تا از آسیب رسیدن به آن جلوگیری شود. به طور کلی اکثر برچسب مبل‌ها با علائمی به شرح زیر این موضوع را توضیح می‌دهند.

W: می‌توانید از آب یا محلول‌های آب‌پایه برای شست‌وشوی مبلمان استفاده کنید.

S: باید از یک محلول پاک‌کننده بر پایه حلال و بدون آب استفاده کنید.

WS: می‌توانید آب یا محلول تمیزکننده بر پایه حلال را برای تمیز کردن مبلمان به کار ببرید.

O: نشان می‌دهد که پارچه مبلمان از الیاف طبیعی است و باید با آب سرد شسته شود.

X: فقط باید از جاروبرقی یا یک برس نرم برای از بین بردن گردوغبار استفاده کنید.

اگر مبلمان شما دارای کوسن یا بالش است، بررسی کنید که آیا می‌توانید روکش آنها را در ماشین لباس‌شویی بشویید یا باید به صورت خشک‌شویی تمیز شوند.

نحوه تمیز کردن مبلمان پارچه ای در 4 مرحله

۳. تمیز کردن لکه‌های مبل پارچه‌ای

برای تمیز کردن لکه‌های کوچک چای، قهوه یا چربی می‌توانید کمی مایع ظرفشویی را با آب گرم مخلوط کنید. سپس با استفاده از یک اسفنج یا پارچه کمی از محلول را به آرامی روی لکه بکشید تا تمیز شود.

اگر از آسیب این محلول به پارچه مبلمان خود اطمینان ندارید ابتدا مقداری از آن را در بخش کوچکی از پارچه که در معرض دید نیست امتحان کنید تا از تغییر رنگ یا هر گونه آسیب دیگر مطمئن شوید.

محلول آب و صابون هم بسیاری از لکه‌های مقاوم را بدون آسیب رساندن به پارچه مبلمان از بین می‌برد.

۴. استفاده از جوش شیرین

جوش شیرین یک ماده تمیزکننده معجزه‌آسا برای تمیزکاری‌های منزل است. جوش شیرین لکه‌ها و بوی بد به‌جامانده در مبلمان را از بین می‌برد. مقدار جوش شیرین را روی مبلمان خود بپاشید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه زمان بگذرد سپس سطح مبلمان را جاروبرقی بکشید.

سخن پایانی

در این مطلب در مورد نحوه تمیز کردن مبلمان پارچه‌ای صحبت کردیم. البته در صورتی که لکه‌های مبلمان منزل شما سرسخت و یا قدیمی باشد احتمالا با روش‌های خانگی برای تمیز کردن آن‌ها به نتیجه نمی‌رسید؛ بنابراین بهتر است برای این کار از کمک متخصصان بهره بگیرید.

اشتراک گذاری مطلب در

مطالب و مقالات مفید درباره شسشوی فرش، مبل شویی و ...

ریختن جوهر نمک روی فرش

پاک کردن جوهر نمک از روی فرش

جوهر نمک یا هیدروکلریک اسید ماده‌ای شیمیایی و خورنده است که قدرت بالایی در پاک‌کنندگی دارد. به‌دلیل خورندگی این ماده

علت رنگ دادن فرش ماشینی

علت رنگ دادن فرش ماشینی

رنگ دادن فرش ماشینی یا دست‌باف یکی از مشکلات متداولی است که اغلب افراد با آن دست و پنجه نرم

علت پرز دادن فرش دستباف

علت پرز دادن فرش دستباف

یکی از چالش‌های کلافه‌کننده اغلب خانم‌های خانه‌دار پرز دادن فرش‌های دستباف است. این فرش‌ها به‌دلیل الیاف طبیعی و نحوه بافت

دیدگاه های کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

مطالب مفید و خواندنی دیگر